Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Autoservice ACW

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Autoservice ACW komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Leenauto - U kunt ook gebruik maken van een van de huurauto’s voor een bedrag van € 15,- per dag plus verbruikte brandstof.

Carteam Autoservice ACW
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice ACW?

Bij Carteam Autoservice ACW staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice ACW is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN