Open

Aanhanger Onderhoud Wieringerwerf

AANHANGERONDERHOUD GOED EN GEGARANDEERD VEILIG

Carteam Autoservice ACW

DAAROM ONDERHOUD

Hoewel het onderhoud van een aanhangwagen bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de aanhanger regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen en de elektriciteit- van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van u zelf en die van anderen.

De meeste verzekeringsmaatschappijen controleren bij een schadeclaim of de trailer of aanhanger goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen.
Zelfs als de aanhangwagen of trailer maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig.

AANHANGER ONDERHOUD BIJ Carteam Autoservice ACW

Wat u ook vervoert in uw aanhanger, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat uw aanhanger betrouwbaar en goed onderhouden is.

Het aanhangwagenbedrijf is specialist in precies dat. U kunt er terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte aanhanger. Met deskundig advies. En ook reparatie en onderhoud zijn in goede handen bij Carteam Autoservice ACW. Gegarandeerd; zo weet u zeker dat uw aanhanger betrouwbaar is en uw vracht veilig vervoerd wordt.

Bij Carteam Autoservice ACW staat een gedreven team voor u klaar om uw aanhanger, paarden-  of boottrailer goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice ACW is hét bedrijf voor het onderhoud van uw  aanhangwagen.

Carteam Autoservice ACW
Carteam Autoservice ACW

DAAROM AANHANGER ONDERHOUD BIJ AUTOSERVICE Carteam Autoservice ACW

  • Erkende caravan-keurmeesters
  • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur in de werkplaats
  • Mogelijkheid: klaar terwijl u wacht
  • Voor alle merken aanhangwagens
  • Verlengde openingstijden
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Gespecialiseerd in aanhangwagen onderhoud en reparatie

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice ACW?

Bij Carteam Autoservice ACW staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice ACW is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN